جستجو در نتایج:

قیمت

  • از تومان
  • تا تومان
نمایش کالاهای موجود

دریل

دریل ها از پر استفاده ترین ابزارهای ساختمانی هستند که با به چرخش در آوردن مته سطوح مختلفی از جمله چوب، فلز، دیوار، بتن، شیشه، سرامیک و... را سوراخ می کند. دریل ها که ابزاری دستی یا الکتریکی هستند دارای اندازه و سرعت های مختلفی می باشند که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند. اما این تنها کاربرد دریل ها نیست. با تولید گجت های گوناگون از دریل ها در شغل های مختلفی مانند دندانپزشکی، ارتوپدی برای کارهای برشکاری، پیچ‌ گوشتی، سیقل‌ دادن و برق انداختن استفاده می کنند. از بهترین برندهای دریل می توان به دریل دیوالت، ماکیتا، هیلتی، توسن، رونیکس، ادون، کرون، آنکور، آینهل، باس، ریوبی، بوش، متابو، هیوندای و … اشاره کرد.

اجزای تشکیل دهنده دریل

دریل‌ ها از اجزاء مختلفی ساخته می‌ شوند که با توجه به نوع دریل می‌ تواند تغییر کند. اجزای مختلف دریل عبارتند از:

گریس: گریس باید تحمل دمای بالا و پایین داشته باشد به عبارتی در گرما به حالت روان نشود و در سرما آن قد سخت نشود که اجزا گیربکس را گریس کاری نکند.

سه نظام: در دو نوع دستی و اتوماتیک وجود دارد که با قفل کردن مته باعث می شود مته ثابت بماند.

کالکتور: این صنعت از آرمیچر که جز اجزا بسیار مهم است باید دارای ضخامت بالا و آلیاژ مس باشد.

ذغال: ذغال اگر زیاد نرم باشد زود تمام می شود اگر خیلی سخت باشد به کالکتور آسیب می رساند و بهتر است بین بدنه دستگاه و ذغال یک عایق حرارتی تا در اثر داغ شدن ذغال بدنه دستگاه بر اثر حرارت بالا آسیب نبیند.

کلید روشن و خاموش، کلید روشن و خاموش کردن حالت چکشی، سیم برق، مته، کلید تنظیم سرعت، دسته نگهدارنده و تراز عمق سنج سایر اجزای تشکیل دهنده ی دریل می باشند.

انواع دریل و کاربردهای آنها

دریل ها بر اساس منبع تغذیه به دو دسته ی برقی و شارژی و از لحاظ کاربرد انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

دریل شارژی: دریل های شارژی از باتری های قابل شارژ استفاده می کند که با تمام شدن باتری باید آن را تعویض کرده یا منتظر شارژ مجدد آن شوید. نیروی برق باتری باعث به حرکت درآمدن مته می شود. از دریل‌ های شارژی می‌ توانید برای انواع سطوح مانند چوب‌، فلز، پلاستیک، فایبر گلاس و هر سطحی که مد نظر دارید به غیر از بتن استفاده کنید. این نوع دریل ها مناسب استفاده برای کارهای بزرگ و سنگین حفاری نیستند و در حین کار با کم شدن شارژ باتری، توان دستگاه نیز کم می‌ شود و به صورت یکنواخت نمی‌ توانید از آن استفاده کنید.

دریل برقی: دریل های برقی یا سیمی جزو قدیمی ترین دریل ها می باشند که با اتصال به برق شهری کار می کنند به همین جهت نسبت به دریل های شارژی توان و قدرت بالاتری دارند. هرچه توان دریل بالاتر باشد دریل مناسب استفاده در سطوح سخت مانند مصالح ساختمانی و دیوار است، و برای سطوح ضعیف تر دریل با توان کمتر مناسب هستند. طول سیم این دریل ها به نوع کاربرد دریل بستگی دارد و معمولا حدود دو متر می باشد. این دریل ها کاربردهای بسیار گسترده ای دارند. و برای کار بر روی سطوح مختلف از جمله بتن مورد استفاده قرار می گیرند.

دریل پیچ گوشتی: این دریل از محبوب ترین و پرکاربردترین انواع دریل ها می باشد که به دو صورت برقی (سیمی) و شارژی (باتری) وجود دارد. روی این دریل ها انواع مختلف مته‌ ها با سایز‌های متفاوت را می‌ توانید قرار دهید و برای باز و بسته کردن پیچ های متعدد از آن استفاده کنید. این دریل ها دارای قابلیت چپ گرد و راست گرد هستند و در صعنت کابینت سازی، نجاری و ساخت سازه های چوبی بسیار کاربرد دارند و می‌ توان سوراخ‌ هایی روی سطوح پلاستیکی، چوبی، فلزی و حتی بتنی ایجاد کرد، اما برای استفاده روی سطوح ضخیم و سخت باید ابتدا به قدرت دستگاه توجه کنید.

دریل ضربه‌ ای: این نوع از دریل ها برای باز و بسته کردن و شل و سفت کردن پیچ و مهره ها در سطوح سخت استفاده می شود. دریل ضربه ای مشابه با دریل پیچ گوشتی می باشد با این تفاوت که حین کار حالت ضربه ای دارد. این دریل ها قدرت بسیار زیادی دارند و می تواند در چند ثانیه تمام پیچ ها را شل یا سفت کند و با کمک مکانیزم ضربه و چرخش می تواند درون هر سطح سختی به آسانی و بدون آسیب به سطح سوراخکاری را انجام دهند.

دریل چکشی: دریل های چکشی یا کوبه ای از پرکاربردترین دریل ها هستند و ترکیبی از دو ابزار دریل معمولی و چکش می باشد. این دریل نسبت به دریل‌ های برقی معمولی از توان بالاتری بر خوردار هستند و قیمت بالا تری نیز دارند. این محصول، یک ابزار بسیار قدرتمند است و برای کار‌های سنگین‌ تر مانند سوراخکاری در تمام سطوح سفت و نرم مانند پلاستیک، چوب، فلزات و حتی سنگ و بتن کاربرد دارد. دریل چکشی مشابه دریل ضربه‌ ای است اما عملکرد پیشرفته تری دارد و علاوه بر آن که مته را به چرخش در می‌آورد ضرباتی به صورت چکشی نیز به سطح وارد می‌کند. این دریل دارای کنترل‌ های قابل تنظیم برای کنترل میزان ضربات است.

دریل بتن کن: دریل های بتن کن قدرت زیادی دارد و برای انجام کارهای سنگین مناسب هستند و توانایی حفاری مواد جامد متراکم مانند سنگ، بتن و آجر را دارند. دریل بتن کن شبیه دریل چکشی است، اما با این تفاوت که از کلاچ مخصوص استفاده می‌ کند. این دریل براساس مکانیزم پیستونی ساخته شده است که این امکان را به دریل می دهد تا مته را با نیروی بسیار زیادی بکوبند

دریل ستونی:

مقایسه
loading 2 ثانیه
ارسال هشدار اگر قیمت محصول پایین تر از قیمت مشخص شده باشد.
تومان