loading

حلتیت یا حنتیت (آنغوزه)Ferula assa-foetida resin Incense of the principle of alien sciences

Ferula assa-foetida resin Incense of the principle of alien sciences
ارزان ترین قیمت تومان

نقد و بررسی

نقد و بررسی اجمالیFerula assa-foetida resin Incense of the principle of alien sciences

حلتیت که با نام های حنتیت و آنغوزه شناخته میشود شیره ی گیاهی با نام انگدان با نام علمی (Levisticum officinale) است که این صمغ دارای طبیعت بسیار گرم و خشک بوده و همچنین از آن در مصارف طب سنتی و درمانی, علوم غریبه و دعانویسی استفاده میشود.

معرفی محصول

تصویر گیاه انجدان یا انگدان رومی که از آن صمغ حنتیت برداشت میشود
تصویر گیاه انجدان یا انگدان رومی که از آن صمغ حنتیت برداشت میشود

حلتیت نوعی صمغ است که با تیغ زدن ساقه یا ریشه گیاه انگدان به دست می آید و دارای طبیعت بسیار گرم و خشک میباشد, حلتیت بوی بسیار بد و متعفن دارد که استشمام آن قابل تحمل نیست و طعم این صمغ تلخ و گس است.

گیاه انگدان در مناطق بایر خشک و آهکی ایران مانند (خراسان – بلوچستان و نواحی مختلف جنوب همچون کرمان – دشت مرغاب – آباده و نایین) میروید, همچین این گیاه در افغانستان هم رویش داشته و یافت میشود.

فواید درمانی حلتیت (آنغوزه)

صمغ حنتیت دارای مصارف درمانی چه در طب سنتی و چه در زمینه داروسازی در طب مدرن است و خاصیت ضد میکروبی داشته و برای کاهش بیماری های برونشیتی و سرفه بسیار مفید است, از شیره حلتیت به عنوان یک داروی ضد بارداری استفاده میشود و به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی طبیعی میتواند باعث رقیق شدن خون گردد, صمغ گیاه انگدان میتواند در افرادی که دچار بیماری سندروم روده ی تحریک پذیر هستند مفید باشد و موجب بهبود آنان گردد و همچنین حلتیت در درمان بیماری آنفولانزا بزرگسال و اطفال موثر است و میتواند یک مقابله گر قوی در برابر آنفولانزای نوع خوکی و بیماری های ویروسی همچون H1N1 باشد.

عوارض مصرف

صمغ حنتیت دارای خواص و فواید بیشمار است اما هر چیز که فایده دارد عوارض مصرف مختص به خودش را نیز شامل خواهد شد که در این بخش قصد داریم عوارض مصرف صمغ حنتیت را بیان نماییم.

آنغوزه میتواند در بعضی از افراد حالت تهوع و استفراغ پدید آورد و در صورتی که از این صمغ زیاد استفاده شود باعث تحریک گلو , تورم لب ها , افزایش گاز معده و ایجاد اسهال خواهد شد, کسانی که دچار بیماری صرع باشند هرگز نباید از این صمغ استفاده کنند زیرا به دلیل اینکه حلتیت بر اعصاب مرکزی تاثیر میگذارد باعث افزایش مشکلات صرع میشود.

مصرف آنغوزه چه به صورت خوردن و چه به روش استعمال میتواند باعث ایجاد حساسیت های آلرژیکی شود و به دلیل گرم و خشک بودن طبع این صمغ, کسانی که دارای مزاج گرم و مخصوصا خشک هستند هرگز نباید در مصرف حنتیت افراط کنند, همچنین افرادی که دارای فشار خون بالا و پایین هستند بهتر است از صمغ حنتیت استفاده نکنند

حال اگر با دانستن همه ی این عوارض ها, به دلیل بیماری و مشکلات, ناچار به استفاده از این صمغ هستید بهتر است قبل از استفاده ی آن با پزشک خود مشورت نمایید تا دچار عوارض احتمالی نشوید.

کاربرد بخور حلتیت (حنتیت) در زمینه علوم غریبه و دعانویسی

حلتیت نوعی صمغ کم یاب است که از گیاه انگدان برداشت میشود و بوی متعفن دارد و یکی از بخورات تخصصی در زمینه علوم غریبه به جهت موکل گیری و دعانویسی به حساب می آید.

اصولا در بیشتر مواقع از بخور حنتیت در زمینه استخدامات خدام به جهت به اجرا در آوردن موکلین طلسم ها و جادوها استفاده میشود و استفاده از این بخور در موکل گیری های خاص نیز کاربرد دارد و اکثرا از بخور حلتیت در زمینه نوشتن جادو و طلسمات سفلی استفاده میشود اما به این معنا نیست که در دعاها و طلسمات علوی کاربرد نداشته باشد! پس باید بدانید که بخور آنغوزه همیشه برای امور شر و منفی استفاده نشده بلکه در امور مثبت هم کاربرد دارد و همه چیز بسته به نوع نیت درونی و نوع فعالیت شخص عامل بر انجام این کار است.

هم اکنون میتوانید صمغ کمیاب حنتیت اصل و ارگانیک را از وب سایت تخصصی غریب شاپ با خیال آسوده تهیه فرمایید

3.3/5 (4 نظر)
برچسب: آنغوزه بخور قرین آتشی (ناری) حلتیت حنتیت

محصولات مشابه

loading 2 ثانیه
ارسال هشدار اگر قیمت محصول پایین تر از قیمت مشخص شده باشد.
تومان